Egy jó hete kiszivárgott, hogy olyan lány vitte el a főnyereményt, aki ezidáig még be sem költözött az Éden Hotelbe. (Jövő héten jön amúgy) Itt nézheted meg ki is ő.


Igen ám, de vajon egyedül, vagy párosban vitte el a 20 milliós fődíjat? A titoktartás továbbra sem erőssége a produkciónak, ugyanis most már kiszivárgott a  fiú nyertes neve is. Ő ráadásul már a kezdetektől aktív szereplője a műsornak, így szimpátia, avagy antipátia okán most sokan felszisszennek majd. Ugyanis nem valamelyik szépfiú lett gazdagabb a milliókkal, hanem valaki olyan, aki teljesen más kvalitásaival tesz róla, hogy naponta bekerüljön az összefoglalóba. Ki lehet vajon az, akit kicsit sem zavart a női győztes cseppet gusztustalan előélete.


Csigázhatnánk is az olvasó fantáziáját még egy darabig, de inkább elő a farbával:


Az Éden Hotel 3 férfigyőztese nem más, mint Éden Loki. A párjáról pedig, akivel elviszi majd a nyereményt itt rántottuk le a leplet. Érdekes lehet így is a műsor, ha valaki a végeredmény tudatában nézi, hiszen belső és értő szemmel követheti a taktikázó nyertesek minden megmozdulását.


 

Nyomj egy megosztást!

.