Próbálja oltani a tüzet a TV2, amit jól példáz, hogy teljes egészében kivágták a műsorból azt a jelenetet, amikor Nóri a társainak sírva panaszkodik, hogy Gábor mit tett vele az éjszaka. A pénteki összefoglaló végén még leadták, de a következő adásba már nem szerkesztették bele, amint Nóra arról beszél, hogy párja szexszel zsarolta őt. Konkrétan attól kellett tartania,hogy, ha nem enged a fiú csábításának, akkor az tesz róla, hogy kiessen a játékból. Csodák csodája ez meg is történt.

Megváltoztattuk a szerkesztési elveket, több olyan részt is kivágtunk a hétfői adásból, amely az ese­mény­re utal. Egyetlen olyan jelenet maradt adásban, amelyben szó esik a Nóri és Gábor kö­zött történtekről, ez a jelenet azért maradhatott képernyőn, mert ebből derül ki, Nóri miért távozott az Éden Hotelből.

.




.

Az indoklás szerint azért történt a hirtelen kiszavazás, mert nem volt megbízható, sem túlzottan szimpatikus. A ceremónián természetesen Gábor, ahogy beígérte akkor éjszaka az ágyban szintén ellene szavazott, de legfőbb bizalmasa, Loki is, ami végtelenül rosszul esett Nórinak, aki 47 napos játék után búcsúzott és lett jónéhány tapasztalattal gazdagabb.

Nagy reményekkel indultam a játéknak, de sok emberben csalódtam. Eleinte jól éreztem magam, de aztán egyre több vita szereplője lettem, és nem esett jól, ahogy a többiek bánnak velem. Természetesen nem érintett jól, hogy engem választottak a fiúk, de a nézők az elmúlt hetekben láthatták, hogy egyre többször sírtam, és azt éreztem, hogy nincs szövetségesem. 


A vizsgálatra hivatkozva a TV2 továbbra is letiltotta Nórit a nyilatkozattól az éjszakai eseményekkel kapcsolatban, de egy Facebook beszélgetésben azért elmondta a lényeget. Vagyis, hogy miért is nem vágta jól szájon az őt majdnem megerőszakoló tajtrészeg Gábort?

Feljelentették a TV2-t! Immár nyilvános az éjszakai videó

Nyomj egy megosztást!

.