http://www.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2015/04/25/Eden-Nori(1)(430x286).jpg


"Két opció van, vagy kiverem magamnak és rádverem, vagy kivered nekem, és elmegyek a földre."

(Ezt a két lehetőséget adta Gábor Norinak miután az a többszöri ráhatásra sem volt hajlandó engedni a "csábításának".)



A TV2, hogy bizonyítsa nem történt erőszak a műsororában a teljes, vágatlan videót kitette, hogy mindenki láthassa mi is történt valójában éjszaka a hálószobában. (Szerintük egyszerű csábítási kísérlet történt, összhangban a műsor tematikájával.) Sőt látható az a videó is, amelyen Nóri az előző napi (sírva) tett állítását megcáfolva elmondja a többieknek, hogy nem volt semmi olyan, ami miatt esetleg Gábort el lehetne ítélni. (mi okozhatta ezt a nagy fordulatot?)

.

Az előzmények:

Komoly botrány az Éden Hotel erőszakos szexuális jelenete miatt!

.

Ez nem csak hogy ellentmond az éjszakai videón látható elképesztő jelenetnek, de emiatt a  többiek is leszedik a keresztvizet róla, a vélt hazugság miatt. A videó közel 40 perces és az is látható rajta, ahogy a vita után Gábor meztelenül rámászott a teljesen passzívan viselkedő, többször az egész abbahagyását kérő lányra, akit pár perccel korábban kifejezetten agresszívan próbált meg együttműködésre bírni.

A TV2 közleménye:

“Nem történt erőszak az Éden Hotelben

Nagy port kavart az Éden Hotel pénteki adásának egyik jelenete, amelyben Gábor próbálja Nórit elcsábítani. A helyzetet tisztázandó a TV2 két videót is közzétett a műsor hivatalos Facebook oldalán és a tv2.hu-n. Az első felvételen Nóri a másnapi reggelinél meséli el a társainak, hogy szó sem volt erőszakról és aki ezt állítja, az kiforgatja a szavait, míg a másik, közel negyven perces vágatlan videón Gábor és Nóri láthatóak az ominózus jelenetben, melynek végén egymás karjaiban alszanak el.

Bármilyen erőszakos cselekmény esetén, vagy olyan szituációban, ahol bármilyen erőszak valószínűsíthető, a műsor gyártója azonnal közbelépett volna. Az Éden Hotel szabályzata is egyértelmű: ilyen esetben a vétkes játékosnak azonnal haza kell utaznia. Ez történt Kerekes Beus esetében is, akit pofozkodás miatt zártak ki a játékból. Nóri és Gábor esetében azonban nem történt erőszak.”


Az alábbi videón Nóri vonja vissza a többiek előtt korábbi állításait, de az éjszakai videót is teljes egészében megmutatjuk.

Nyomj egy megosztást!

.

.

Itt pedig a teljes és vágatlan éjszakai videó, érdemes megnézni, vajon tényleg jogos-e a TV2 védekezése. Szimpla csábítási kísérlet történt?

Gábor és Nóra éjszakája. Vágatlan, cenzúrázatlan változat