BLIKK

A fiatal lány Ádámmal szerelmeskedett, amikor leestek az ágyról, és beverte a fejét az éjjeliszekrénybe.

– Elég jó volt a hangulat. Be voltunk csiccsentve – árulta el a Blikknek Melanie, aki Ádámmal együtt kiesett már a TV2 műsorából.

– Előző nap szakítottunk, befejeztük a legújabb videoklipünket, és úgy gondoltuk, egy jó szexszel megünnepeljük mindezt, és egyben elbúcsúzunk egymástól. Azonban olyan hevesek voltunk, hogy leestünk az ágyról, én pedig beütöttem a fejemet. Letört a fogam, és a szám is vérzett. Eléggé fájt, de utána egy órán át nem tudtuk abbahagyni a nevetést. Ilyesmi is csak velünk fordul elő. Másnap fogorvoshoz mentem, aki ideiglenesen pótolta a hiányzó részt – mesélte Melanie, aki azt is elárulta, miért szakított párjával. – Múlt pénteken bent voltunk az Éden Éjjel című műsorban, ahol Ádám nem úgy viselkedett, ahogy kellett volna. Amikor például Berki Krisztián azt kérdezte, ki a legjobb csaj az Éden Hotelben, ő Mariannt mondta. Ez nem tisztességes velem szemben. Amikor nekem tették fel ezt a kérdést, őt választottam – háborgott a lány, aki még Ádámmal él, de szeretne különköltözni, és egyelőre nem lát esélyt a békülésre.

Melanie jobb kettes foga félbetört, de az asztal sem úszta meg komoly sérülések nélkül

– Mindketten féltékenyebbek vagyunk a kelleténél. Sok olyan dolog történt, ami nem tetszik, és nem hiszem, hogy ezeken túl tudok lépni – tette hozzá Melanie, aki igencsak felszabadultnak tűnik a szakítástól.

A baleset után Ádám és Melanie. Nem keseregtek, inkább nevettek a helyzeten, és erről fotót is készítettek

– Nagyon megijedtem, amikor megláttam, hogy Melanie szájából ömlik a vér. Igazából hibásnak éreztem magamat azért, amiért ez a baleset megtörtént. Szerencsére a látvány ijesztőbb volt, mint maga a baj – tette hozzá Ádám, akit exével ellentétben megvisel a szakítás. – Még igazán fel sem fogtam, egyelőre gyászolom a kapcsolatunkat, az elmúlt közös évünket, és keresem a helyem a világban – mondta Ádám.

Nyomj egy megosztást!

.