.

Hatalmas a botrány az Éden Hotel tegnap általunk is bemutatott egyik jelenete miatt. Ebben az egyik fiú konkrétan porig alázza női játékostársát és kevés híján meg is erőszakolja a kamerák előtt. Ami ezek után leginkább kiakasztotta a jobb érzésű nézőket, hogy a történteket, mint a műsor legtermészetesebb részét adták le és sem előtte, sem utána még csak utalás sem történt arra, hogy a történtek nem feltétlenül egy szokványos párkapcsolat szerves részei. A jelenetet a TV2 adásba adta és az egyértelműen erőszakos Éden Gábor továbbra is játékban maradhatott, annak ellenére, hogy néhány adással korábban Beát azért rúgtak ki, mert megütötte az őt sértegető férfit. A HVG például azt sérelmezi, hogy:

"A mostani esetben szereplő lány ellenben láthatóan semmilyen segítséget nem kapott a csatornától a bántalmazó partnerével szemben, akivel még további éjszakákat is együtt kell töltenie. A műsorkészítők sem a felvételen nem jelentettek meg semmilyen feliratot, figyelmeztetést, hogy hova fordulhatnak azok, akiket szexuálisan bántalmaznak."

Egy másik blogban azt pedzegetik - valljuk be jogosan - hogy több tízezer bántalmazott magyar nő érezheti úgy ezek után, hogy ha velük is hasonlók történnek az teljesen természetesek, hiszen a tévében is ezt látják.

Nyomj egy megosztást, ha te is elítéled a nők elleni erőszakot!

 


A csatorna képviselői egyelőre mély hallgatásba burkolóznak, de várhatóan azért majd csak lesz valami reakció a közfelháborodásra. Mivel a műsor felvételről megy az illetékesek már nem tudják szépíteni a dolgot és utólag kizárni a bűnöst, ezért mindenképpen érdeklődéssel várjuk, hogyan is kommunikálják majd az esetet. Az agresszív videó a mai napig látható, amelyben a részeg fiú Nóri többszöri könyörgése ellenére a kamerák és az operatőrök előtt majdnem megerőszakolja partnerét:

.

Botrányos felvétel: Éden Gábor majdnem megerőszakolta Nórit!